top of page

Jap

Mit navn er Jap Le Fischer, jeg har tre dejlige børn. Jeg har altid været aktiv i sporten fra gymnast, styrketræning til løb. Min glæde og passion for pole startede i 2013, jeg synes, det er fedt med en sport som er anderledes, hvor selvtilliden styrkes, og så er det fantastisk at komme i et studie, hvor læring og hygge går i et.  Jeg elsker at kunne mærke kroppen og se dens udvikling i pole, i form af koordination, teknik, smidighed og styrketræning.
I mine undervisningstimer går jeg meget op i sikkerhed og styrke. Med pole er der en grund til at alting tager sin tid, derfor underviser jeg ofte mine elever individuelt i de niveauer, som man er i, så man får så meget ud af timen som muligt. Styrke og teknik opbygges langsomt med de tricks jeg underviser i, hvilket også bærer præg i mine timer. Jeg er stædig hvad det angår at lære nyt selv og den samme stædighed viser jeg mine elever, for når det lykkedes, er det lige så stor en “hurra” oplevelse for mig, som man oplever som elev.
Jap

Jap

Pretty sit

X-Pole instruktør kursus level 1&2

X-Pole instruktør kursus level 1&2

Jap gennemførte og bestod d. 6 december 2015 X-Pole's Xpert Pole Fitness Professional Teacher Training Program level 1&2

Jap

Jap

Handstand variation

Jap

Jap

Yogini

bottom of page